Stredisko cenných papierov SR je členom medzinárodnej asociácie číslovacích agentúr - Straková, A.
Z obsahu: Dlhopisy FNM SR budú môcť občania vymeniť za bielu techniku alebo spotrebnú elektroniku. RM-Systém zaviedol nový spôsob párovania pokynov na predaj a kúpu cenných papierov.