Subjekty slovenského kapitálového trhu majú záujem o privatizáciu Strediska cenných papierov SR - Palko, F.
Kvalita služieb strediska cenných papierov SR (SCP SR). Problémy spojené s vydávaním emisií cenných papierov, problémy so zriadením účtov pre zahraničné osoby. SCP SR vzniklo v decembri 1992, komplexné služby začalo poskytovať v máji 1993. Otázka privatizácie SCP SR. Problém vlastníctva SCP SR. Koncepcia cenníka SCP SR a problém automatizácie činností maklérskych firiem. Otázka zabezpečenia zahraničného bezpečnostného auditu SCP SR.