Teorie kapitálového trhu - Musílek, Petr
Spôsob oceňovania kapitálových aktív. Predpoklady teórie kapitálového trhu. Definícia pojmu bezrizikové aktívum. Priamka kapitálového trhu. Model oceňovania kapitálových aktív. Modifikácia modelu oceňovania kapitálových aktív.