Hedging rizika pohybu úrokových sadzieb. 1 - Glasová, A.
Produkty umožňujúce podnikom efektívne sa zabezpečiť voči riziku pohybu úrokových sadzieb. Zabezpečenie pevného úroku na určité dohodnuté obdobie v budúcnosti - produkt forward-forward.