Hedging rizika pohybu úrokových sadzieb - Glasová, A.
Produkty umožňujúce podnikom efektívne sa zabezpečiť proti riziku pohybu úrokových sadzieb. Komplexné vysvetlenie fungovania nástroja nazývaného forward-forward na konkrétnom príklade.