Hedging rizika pohybu úrokových sadzieb. 2 - Glasová, A.
Finančný produkt FRA (Forward rate agreement) - nástroj umožňujúci zafixovanie pevnej úrokovej sadzby na budúcu časovú periódu. Konkrétny príklad použitia kontraktu FRA.