K súčasnému vývoju bankových úverov v SR Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Pohľad na súčasný vývoj bankovej sféry v SR z hľadiska úverového vývoja. Vývoj úverov poskytnutých jednotlivým sektorom a odvetviam. Vývoj štruktúry stavu úverov podľa ekonomických sektorov a v spracovateľskom priemysle.