Úroková miera alebo úroková sadzba - Horvátová, Eva, 1958-
Určenie kvalifikovaného rozdielu medzi pojmami úroková sadzba a úroková miera. Príklad. Hodnotenie situácie z pohľadu investora. Hodnotenie situácie z pohľadu banky.