Ako sa v súčasnosti vyvíja ekonomika Nemecka. 2 Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Pokračovanie vo výklade o súčasnom priebehu hospodársko-ekonomického vývoja v Nemecku. Miera využitia kapacít spracovateľského priemyslu. Vývoj reálneho domáceho produktu.