Charakter súčasných ekonomických zmien v Rusku Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Hodnotenie súčasného ekonomického vývoja v Rusku. Pohľad na súčasnú ekonomickú pozíciu Slovenska v Rusku. Monitor hospodárskeho vývoja Ruska.