Cyperská republika - Kubinec, S.
Hlavné ekonomické ukazovatele - HDP, inflácia, nezamestnanosť, platobná bilancia. Daňový systém, offshore, podnikanie. Zahraničný obchod. Obchodná výmena medzi Cyperskou republikou a SR.