Hospodársky rast Slovenska v podmienkach zahranično-ekonomickej dynamiky - Filip, Jaroslav
Nová kvalita hospodárskej politiky. Stupeň otvorenosti hospodárstva SR. Determinanty v zahranično-ekonomickej oblasti. Vplyv vonkajších podmienok na rozvoj slovenského hospodárstva. Využitie geo-ekonomickej polohy Slovenska. Slovensko a Európska únia.