Konkurencieschopnosť ekonomiky - základná podmienka našej integrácie s EÚ - Borovský, Juraj
Makroekonomická situácia na Slovensku. Podmienky pre naplnenie prvej etapy vstupu do európskych zoskupení. Konkurencieschopnosť slovenskej ekonomiky. Štruktúra použitia hrubého domáceho produktu (HDP). Priemyselná politika SR. Výkonnosť slovenskej ekonomiky. Komparatívne výhody našej ekonomiky.