Niektoré makroekonomické súvislosti v ekonomickom vývoji Maďarska Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Monitor hospodárskeho vývoja Maďarska. Nestálosť súčasných tendencií v priemyselných odvetviach aj v poľnohospodárstve. Odbyt vyrobenej produkcie. Vývoj priemyselnej výroby.