Quarterly Economic and Fiscal Bulletin of the Czech Republic. 8 Midyear 1996
Vývoj hospodárstva v Českej republike v 1. polroku 1996. Rast hrubého domáceho produktu, vývoj cien, nezamestnanosti, platobnej bilancie, príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu. Makroekonomické ukazovatele - tabuľky.