Rýchly hospodársky rast Slovenska prekvapil - Šucha, Jozef
Hodnotenie stavu ekonomiky Slovenska expertmi OECD. Makroekonomické výsledky Slovenska v r. 1995 v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi. Štúdia OECD zameraná na preskúmanie základnej ekonomickej štruktúry Slovenska a na stanovenie udržateľnosti rýchlych zlepšení makroekonomických výsledkov.