Súčasné parametre hospodárskeho vývoja Rakúska Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Niekoľko zásadných informácií o súčasnom vývoji rakúskeho hospodárstva. Ťažkosti pri odhade najbližších vyhliadok rakúskej ekonomiky.