Súčasné problémy hospodársko-ekonomického vývoja v Bulharsku Príloha Hospodárskych novín
Niektoré pozitívne zmeny v bulharskej ekonomike od r. 1995. Monitor hospodárskeho vývoja Bulharska. Vývoj HDP, priemyselnej výroby a veľkoobchodných cien.