Transformace: šoková německá cesta - Brezinski, H.
Nemecký prístup k transformácii po r. 1990. Zhodnotenie východonemeckej ekonomiky na konci 80. rokov. Vplyvy transformácie na východonemecké hospodárstvo. Zmeny makroekonomických ukazovateľov vo Východnom Nemecku. Transféry medzi západnou a východnou časťou Nemecka. Postavenie východonemeckých firiem.