Uchopiť príležitosť a prijať výzvy - Miaofa, T.
Mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Čínskej ľudovej republiky Tao Miaofa na mimoriadnom zhromaždení HNclubu o priebehu ekonomickej reformy a celkovej hospodárskej situácii v Číne.