Vývoj organizačnej štruktúry slovenskej ekonomiky Príloha Hospodárskych novín
Vlastnícka reštrukturalizácia v slovenskom hospodárstve v súčasnom období. Štruktúra právnických osôb (ziskových a neziskových organizácií) a podnikajúcich fyzických osôb. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR.