Konjunkturální a spotřebitelské průzkumy prováděné a využívané v rámci ČSÚ - Hörmannová, M.
Konjunkturálne prieskumy spotrebiteľov využívané ČSÚ. Niektoré otázky ďalšieho rozvoja v oblasti konjunkturálnych a spotrebiteľských prieskumov: zlepšovanie metodiky spracovania a vyhodnocovania výsledkov konjunkturálnych prieskumov, prehĺbenie využívania výsledkov prieskumu v oblasti spotrebiteľskej sféry, získavanie informácií z indikátorov vývoja národného hospodárstva. Výsledky prieskumov v priebehu roka 1996. Konjunkturálne prieskumy v podnikovej sfére v spracovateľskom priemysle, stavebníctve, maloobchode. Spotrebiteľský prieskum názorov respondentov na hospodársku situáciu ČR.