Cena, ktorú platíme za transformáciu - Krč, R.
Analýza ekonomického vývoja SR za prvých päť rokov po revolúcii. Vývoj hrubého domáceho produktu a hospodárska dynamika. Dosah transformácie na obyvateľstvo. Pokles životnej úrovne.