Finefekt Príloha Hospodárskych novín - Ovesny-Straková, R.
Z obsahu prílohy: Tretí štvrťrok aj v číslach. Pozície devízovej pozície VÚB na menové účely. Vzduchotechnika preniká do zahraničia. Creditanstalt rozširuje škálu pôsobnosti v SR. Privatizačné paralely. Spojnica Bratislavy s Pekingom. Momentky z kapitálového trhu. Chýbajú spoľahlivé cenové mapy. Stavebné sporenie v podrobnostiach.