Hospodársky zázrak SR sublimuje - Pintěr, M.
Odlišné názory predstaviteľov slovenskej vlády a Národnej banky Slovenska na niektoré hospodárske ukazovatele (rast HDP, deformácie v obchodnej a platobnej bilancii).