Nová etapa transformácie ekonomiky postsocialistických krajín a modernizácia - Iša, Ján
Na prelome osemdesiatych a deväťdesiatych rokov dozrela nevyhnutnosť transformácie ekonomiky postsocialistických krajín strednej a východnej Európy. Spory o koncepciu ekonomickej reformy v ČSFR (dva scenáre ekonomickej reformy - Komárkov a Klausov scenár). Bilancia prvej etapy transformácie. Nová vývojová etapa ekonomickej transformácie.