Vietnam: Výsledky ekonomickej reformy naznačujú, že čoskoro môže ísť o ďalšieho ázijského tigra - Nguyen Cong Ai
Proces politickej obnovy vo Vietname od r. 1986. Výsledky realizácie ekonomickej reformy. Reakcia zahraničných investorov a prínos investícií pre krajinu. Podiel jednotlivých odvetví NH na tvorbe HDP. Nové priemyselné odvetvia. Ročné tempo rastu priemyselnej výroby. Zahranično-ekonomické vzťahy. Plán vytýčený Ministerstvom plánovania a investícií zameraný na proexportnú politiku. Privatizácia obchodu. Zvyšovanie životnej úrovne. Bariéry ekonomického rastu. Nevyhnutné kroky k prosperite.