Prognózy světové ekonomiky a srovnání vývoje v ČR Príloha - Šujan, I.
Prognostické projekty využívané v Českej republike týkajúce s vývoja svetovej ekonomiky. Svetový projekt LINK. Účasť ČR na projekte. Vývoj základných ukazovateľov svetovej ekonomiky v r. 1995 a prognózy do r. 1996, 1997, 1998 a 199. Vývoj svetového obchodu. Vývoj ekonomík 4 stredoeurópskych krajín (ČR, Slovensko, Poľsko, Maďarsko). Porovnanie ekonomiky ČR s inými stredoeurópskymi ekonomikami. Makroekonomická prognóza ČR do r. 2000 a porovnanie s vývojom v EÚ.