K niektorým ekonomickým výsledkom transformácie v poľnohospodárstve SR - Grznár, Miroslav
Ekonomické výsledky poľnohospodárskych podnikov v SR v súčasnom období transformácie. Analýza zmien vo veľkostných a vlastníckych štruktúrach poľnohospodárskych podnikov. Zmeny v kapitálovom vybavení. Ekonomické výsledky poľnohospodárskych podnikov.