Situace maďarského zemědělství v přípravné fázi vstupu do EU - Varga, G.
Maďarské poľnohospodárstvo a jeho reforma. Vývoj poľnohospodárstva po zmene politického systému. Vývoj poľnohospodárskej výroby v r. 1990-1995. Zahraničný obchod poľnohospodárskych produktov v Maďarsku.