Vývojové tendence v poptávce po potravinách v domácnostech zemědělců - Žídková, D.
Zmeny v štruktúre dopytu po potravinách v domácnostiach poľnohospodárov na základe štatistiky rodinných účtov. V r. 1989-1993 - výrazné zmeny v spotrebe potravín. Samozásobovanie vidieckeho obyvateľstva.