Animácia ako súčasť produktu strediska cestovného ruchu - Trizmová, A.
Animácia a aktívne využitie voľného času. Animácia v stredisku cestovného ruchu. Príklady animačných aktivít podľa typu strediska cestovného ruchu. Zabezpečenie animácie v stredisku cestovného ruchu.