Organizačná štruktúra cestovného ruchu - Gúčik, Marián
Stručná charakteristika stupňa cestovného ruchu v SR (1995). Tvorba organizačnej štruktúry v cestovnom ruchu. Poslanie orgánov štátnej správy a miestnej samosprávy v cestovnom ruchu. Úlohy podnikateľskej sféry v cestovnom ruchu. Organizačná štruktúra cestovného ruchu na Slovensku - tab.