Práva a povinnosti v cestovnom ruchu
Ciele rozvoja cestovného ruchu v jednotlivých krajinách. Medzinárodné konferencie cestovného ruchu: Rím (1993), Manila (1980), Acapulco (1982), Osaka (1994). Vypracovanie a schválenie "listiny práv v cestovnom ruchu" a "kódex turistu". Listina práv v cestovnom ruchu. Kódex turistu.