Ceny, náklady a zisk z hľadiska nových cenových predpisov - Oláh, Michal
Kalkulácia cien. Charakteristika ekonomicky oprávnených nákladov a primeraného zisku. Činitele pôsobiace na náklady, ceny a zisk. Stratégia minimalizácie nákladov.