Spotrebiteľské ceny a životné náklady v novembri 1996 v SR
Vývoj indexov spotrebiteľských cien v SR v jednotlivých mesiacoch r. 1995 a 1996. Priemerné spotrebiteľské ceny. Indexy spotrebiteľských cien za SR. Indexy životných nákladov podľa sociálnych skupín.