Vyhodnocení prostorové diferenciace cenových indexů a hodnocení souvztažných jevů - průměrné platy, vzdělanost - Králíček, M.
Vyhodnotenie priestorovej diferenciácie cenových indexov v jednotlivých okresoch a krajoch ČR. Metodika hodnotenia a informačné zdroje. Diferenciácia vzrastu cenových indexov. Vzťah cenových indexov a priemerných miezd. Porovnanie cenových indexov s mierou vzdelanosti.