Ako získať nových zákazníkov - Vojtušová, Alžbeta
Význam direct marketingu a jeho využívanie vo svete. Špecifická direct marketingu. Výhody databáz spracovaných direct-marketingovými firmami. Kvalita, množstvo a aktuálnosť údajov. Adresy na etiketách a štítkoch.