Aplikácia marketingového výskumu v práci študentov - Vokounová, Dana, 1962-
Zisťovanie postavenia a image poisťovní na Slovensku z pohľadu podnikateľov. Výskumná úloha študentov Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave v rámci výučby marketingového výskumu.