CAS - vysoce efektivní nástroj pro vlastní firemní výzkum trhu - Jelínek, J.
Uplatnenie počítačovej podpory návrhu a konštrukcie nových produktov (Computer Aided Design - CAD) a počítačom podporované obchodné činnosti (Computer Aided Selling - CAS) vo firemnej praxi. Starostlivosť o cieľové skupiny záujemcov a zákazníkov. Práca s informáciami. Prínos CAS pre výskum trhu.