Elektronická média Zvláštní příloha časopisu Strategie
Z obsahu: Rozhovor s riaditeľom ČT1, Ivom Mathé, o výdavkoch na reklamu. Riaditeľ TV Nova o doterajšej stratégii v televízii. Rozhovor s M. Petranom, riaditeľom Premiéry TV, o vplyve zmeny loga na celkovú stratégiu. Zoznam káblových televízii a rádií, ktoré sú držiteľmi licencie na vysielanie.