Farmácia, zdravotníctvo a reklama - Mazág, M.
Etika a právo v reklame farmaceutík. Médiá mix vo výdavkoch na reklamu za január - jún 1996. Výdavky na reklamu podľa typov farmaceutík za január - jún 1996. Public relations farmaceutických firiem (Janssen-Cilag, Rhodan CHT, Inforaum, Lekáreň Kamilka). Marketingové aktivity zdravotných poisťovní (Garant - Železničiarska zdravotná poisťovňa, CHZP Apollo, Poisťovňa Ministerstva Vnútra SR, Všeobecná zdravotná poisťovňa, Vzájomná zdravotná poisťovňa, Zdravotná poisťovňa Perspektíva).