Jak postupovat při identifikaci konkurenční výhody na průmyslovém trhu - Lošťáková, Hana
Skúsenosti získané v rámci výskumov zameraných na budovanie systému strategického marketingového riadenia (v podnikoch chemického priemyslu). Cieľ analýzy konkurencie - analýza silných a slabých stránok konkurentov ako východisko pre identifikáciu konkurenčnej výhody. Výsledky analýzy silných a slabých stránok konkurentov pri výrobku určenom pre výrobnú spotrebu na stredoeurópskom trhu.