Jak vybrat vhodnou značku - Vysekalová, Jitka
Úloha značky v marketingovom mixe. Hodnotenie značky. Analýza k umiestneniu značky na trhu. Príklad zmeny značky Českej spoločnosti pre propagáciu a prácu s verejnosťou - MOSTRA a dôvody k tejto voľbe.