Kancelárska technika - Mazág, M.
Marketingové aktivity European peripherial, s.r.o., autorizovaného distribútora kancelárskej a kopírovacej techniky japonskej firmy Canon. Formy prezentácia firmy. Prehľad reklamných aktivít firiem dodávajúcich kancelársku techniku: S and T Slovakia, Rank Xerox - The Document Company, Novitech Bratislava. Problémy s plánovaním načasovania reklamných kampaní.