Kvalita ako súčasť transformačných zmien - Kollár, Vojtech
Podstata a súvislosť marketingu a kvality. Vzťah - kvalita a úspech firmy. Vznik kvalitného produktu. Kvalita oceňovaná zákazníkom. Ekonomika kvality. Tri kategórie prístupov ku kvalite: manažment kvality založený na normatívnych prístupoch, celkové riadenie kvality (TQM), integrovaný manažment kvality (IQM).