Marketing pro telekomunikace
Najvyužívanejšie verejné telekomunikačné služby verejné telekomunikačné služby. Marketingové aktivity SPI Telecom. Služby telekomunikačný podnikov: Kabel Plus, Corbis, Aliatel, Dattel. Dopyt po mobilných telefónoch vo svete. Vonkajšia reklama mobilných telefónov. Prezentácia mobilných telefónov na výstave Invex Computer.