Marketing ve zdravotnictví
Marketingový výskum predajnosti vitamínov v Česku. Faktory ovplyvňujúce nákup multivitamínov Centrum, Pikovit a Plusssz. Etika v propagácii liekov na predpis. Internet v zdravotníctve. Zdravotnícke periodiká a knihy. Prezentácia farmaceutík vo vonkajšej reklame.