Matica marketingu predaja: Identifikácia problémov a nachádzanie riešení - Glickman, S.
Stratégia marketingu a predaja. Štruktúra matice marketingu a predaja. Použitie matice. Hlavné problémy týkajúce sa marketingovej stratégie.