Příležitosti na arabských trzích Třetí hospodářský summit o Blízkém východě a severní Africe - Jirák, J.
V dňoch 11. až 14. novembra 1996 sa konal v Káhire 3. hospodársky summit o Blízkom východe a severnej Afrike. Obsah Káhirského summitu. Účasť na summite. Program a predložené projekty. Účasť českej delegácie a záujem českých firiem o arabské trhy.